Jiska Zeegers

Van jongs af aan heb ik altijd dierenarts willen worden, vooral voor de ‘grote dieren’. Tijdens mijn studie kwam daar de interesse voor het bedrijfsmatig houden van dieren bij. Nadat ik 2000 afstudeerde heb ik ongeveer 5 jaar in een Limburgse praktijk gewerkt, waar ik vooral veel varkens deed. Hoewel ik dat werk graag deed, vond ik alléén varkens te eenzijdig en miste ik de rundvee en paarden. Daarom ben ik in 2006 naar Klarenbeek gekomen, waar ik me vooral met deze twee diersoorten bezig houd. Voor mij biedt deze combinatie het beste van twee werelden: aandacht en zorg voor het individuele dier én het met nuchter, boerenverstand benaderen van uitdagingen.  Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar geworden van Dierenartsenpraktijk De Driehoek, wat weer heel andere uitdagingen met zich meebrengt.

Daarnaast geniet ik tijdens het dagelijks werk van onze mooie en afwisselende omgeving, waar ik het ene moment door de uiterwaarden van de IJssel rijd en het volgende moment dwaal door de Veluwse bossen.

Mijn vrijetijd breng ik ook graag in de natuur en het bos door, te paard, wandelend, met camera en natuurlijk samen met mijn vriend Erwin en kinderen Leonie en Olaf.

Ons team

Dierenartsen
Overige medewerkers
Spoed: +3155 301 22 55