Dierenartsenpraktijk De Driehoek

Wij zijn een vooruitstrevende eerstelijns praktijk voor gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Van oudsher is het werkterrein het gebied binnen de driehoek Apeldoorn, Zutphen en Deventer. Wij staan voor kwalitatief goede preventieve en curatieve zorg gebaseerd op up-to-date kennis en ervaring, evidence based onderzoek en daarbij passende producten. Hierbij worden het dierwelzijn en de (volks)gezondheid niet uit het oog verloren. Mens en dier moeten zich bij ons “gehoord” voelen.

Visie

Het bieden van hoogwaardige preventieve en curatieve eerstelijns zorg heeft onze prioriteit.

Daarnaast vindt er steeds meer verdieping in de tweedelijns zorg plaats. Het diergeneeskundig handelen van de landbouwhuisdierenartsen en gezelschapsdierenartsen is volledig gescheiden. Elke diergroep werkt volgens “good veterinary practice”, waarbij het dierenwelzijn, de wens van de eigenaar, de volksgezondheid en het economisch belang leidend zijn bij het nemen van beslissingen.

Lees meer...

Schrijf u in voor de gezelschapsdieren nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen voor gezelschapsdieren door uzelf in te schrijven voor onze gezelschapsdieren nieuwsbrief!
Spoed: +3155 301 22 55