Sabrina van den Berg

Sinds 1 oktober 2009 ben ik werkzaam in deze gezellige landelijke praktijk. Hiervoor heb ik  10 jaar in Dierenkliniek Deventer gewerkt. Dus ja… ik ga al een aantal jaren als Paraveterinair mee, maar dit beroep daagt mij gelukkig nog steeds elke dag uit.

Mijn passie binnen de praktijk ligt echt “achter de schermen”, namelijk in de operatiekamer, opname, sterilisatieruimte en in ons mooi, ingerichte laboratorium waar ik mede verantwoordelijk ben voor de afdeling bacteriologie. Vanaf het opstarten van het bacteriologisch onderzoek in 2014 tot aan vandaag, ben ik hier dagelijks mee in de weer en ook supertrots als we 100% halen met de kwaliteitscontroles. Samen met mijn collega Stefan zorg ik voor het voorraadbeheer in de apotheek waardoor u mij af en toe kunt u mij treffen bij de balie om medicatie af te geven of aan de telefoon.

Ik woon samen met mijn vriend Henry, twee mooie dochters (6 en 8 jaar) en mijn schoonmoeder op een prachtig plekje aan de Elsbosweg in Klarenbeek waar wij een melkveehouderij bedrijf hebben.

In mijn vrije tijd ben ik veel in de (moes)tuin te vinden. Ook lees ik erg graag en hou ik van muziek en ga graag naar concerten.

Ons team

Dierenartsen
Overige medewerkers
Spoed: +3155 301 22 55