Praktische informatie

Wij zijn voor het bezoeken van bedrijven en rijden van visites geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:15 – 18:00 uur en op zaterdag van 8:15-12:00 uur. Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Tijdens het telefonisch  spreekuur van maandag tot en met zaterdag van 8:15 – 9:15 uur is er een dierenarts beschikbaar voor overleg, het aanmelden van visites of het bestellen van medicijnen.

Daarnaast kunt u medicijnen bestellen via:

  • Email: info@dierenartsenpraktijk.com
  • WhatsApp : 06 13455883 (dit nummer kan niet gebeld worden.)
  • Of telefonisch bij een van onze assistenten: 055 3012255

U kunt uw bestellingen afhalen tijdens de openingstijden van de praktijk en op donderdagavond tot 19:30 uur. Mestmonster van schapen of geiten kunt u, voorzien van een ingevuld inzendformulier, tijdens openingstijden van de praktijk op elk moment aan de balie inleveren.

Telefonisch spreekuur

ma t/m za 08.15u - 09.15

Kleine herkauwers

Voor schapen en geiten heeft ons landbouwhuisdierenteam ruime kennis en ervaring in huis. U kunt bij ons terecht voor alle voorkomende gezondheidsproblemen zowel voor individuele dieren als op koppelniveau en voor spoedgevallen zoals problemen met aflammeren, verwondingen enz. Daarnaast kunnen wij u helpen bij het gezond houden van uw dieren door het bieden van preventieve zorg. Dit kan bestaan uit vaccineren tegen bijvoorbeeld ‘het bloed’ of zomerlongontsteking. Maar ook het geven van voedingsadviezen en adviseren op het gebied van parasietenbestrijding zijn voorbeelden van preventieve zorg. 

Lees meer...

Schrijf u in voor de Schaap en Geit nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen voor uw Schaap of Geit door uzelf in te schrijven voor onze nieuwsbrief!
Spoed: +3155 301 22 55