Praktische informatie

Wij zijn voor het bezoeken van bedrijven en rijden van visites geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:15 – 18:00 uur en op zaterdag van 8:15-12:00 uur. Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar. Tijdens het telefonisch spreekuur van maandag tot en met zaterdag van 8:15 – 9:15 uur is er een dierenarts beschikbaar voor overleg, het aanmelden van visites of het bestellen van medicijnen.

Daarnaast kunt u medicijnen bestellen via:

  • Email: info@dierenartsenpraktijk.com ,
  • WhatsApp : 06 13455883 (dit nummer kan niet gebeld worden.)
  • Of telefonisch bij een van onze assistenten: 055 3012255

U kunt uw bestellingen afhalen tijdens de openingstijden van de praktijk en op donderdagavond tot 19:30 uur. Melkmonsters, voorzien van een ingevuld inzendformulier, kunt u op ieder moment tijdens openingstijden van de praktijk aan de balie inleveren. Monsters ingeleverd vóór 12:00 uur worden dezelfde middag ingezet (met uitzondering van vrijdag).

Telefonisch spreekuur

ma t/m za 08.15u - 09.15

Rundvee

Met vijf geborgde rundveedierenartsen bieden wij zowel ambulante zorg als bedrijfsbegeleiding aan op melkvee- en vleesveebedrijven, waarbij de focus ligt op de preventieve zorg. Door middel van regelmatige bedrijfsbezoeken kunnen we samen de risico’s op uw bedrijf in kaart brengen en problemen voorkomen. Klauwgezondheid, uiergezondheid, vruchtbaarheid en jongvee opfok zijn daarbij veel voorkomende onderwerpen. Ook de  monitoringinstrumenten die aangestuurd worden door de Rijksoverheid en de zuivelsector,  zoals het KoeKompas, de bedrijfsbehandel- en bedrijfsgezondheidsplannen, behoren tot ons dienstenpakket en dragen bij aan een goede diergezondheid en transparante productie processen.

Zowel voor onderzoek als behandeling maken we gebruik van up-to-date kennis en technieken. Zoals moderne echoapparatuur en het laparoscopisch opereren van een lebmaagverplaatsing.  Ook kunnen we bijvoorbeeld tylomen operatief verwijderen, navelbreuken herstellen en doen we keizersneden indien nodig.

Lees meer...

Abonnement melkvee

Binnen de praktijk kunnen veehouders gebruik maken van ons abonnement-systeem.  Door middel van het abonnement streven wij ernaar onze service te verhogen. Dit doen we door de veterinaire zorg en begeleiding te optimaliseren én de veehouder zoveel mogelijk  te ontzorgen. De focus ligt met name op de preventieve zorg, maar ook voor de (individuele) zieke dieren wordt de zorg makkelijker toegankelijk.

Voor de veehouder houdt het abonnement in:

Lees meer...

Schrijf u in voor de landbouwhuisdieren nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen voor landbouwhuisdieren door uzelf in te schrijven voor onze landbouwhuisdieren nieuwsbrief!
Spoed: +3155 301 22 55