Edo Hamersma

Sinds 2015 ben ik werkzaam als landbouwhuisdierenarts bij Dierenartsenpraktijk De Driehoek. Mijn dagelijkse werkzaamheden vul ik voornamelijk met het bezoeken van rundvee en varkensbedrijven.

Tijdens de diensten of voor spoedgevallen kom ik onder andere ook bij schapen, geiten en paarden. Het leukste van het werken als dierenarts is het contact met de veehouders. Bij veel veehouders kom ik op regelmatige basis op het bedrijf, dit zorgt ervoor dat je elkaar erg goed leert kennen. Het is mijn doel om samen met de veehouder (en zijn gezin) het bedrijf samen naar een hoger niveau te brengen. Dit alles kan niet zonder gezonde dieren. Werken en lopen tussen gezonde koppels is dan ook de beloning van ons werk en geeft mij veel werkplezier.

Daarnaast draai ik mijn hand ook niet om voor een verlossing of een ziek dier. Het is altijd weer een fijn moment als je na je bezoek het idee hebt dat je iets hebt kunnen betekenen voor dier en mens.

Sinds 2018 ben ik mede-eigenaar van de praktijk. Het aansturen, vernieuwen en optimaliseren van de praktijk zie ik als een mooie uitdaging naast het praktische werk. Trots ben ik op ons team! In mijn vrije tijd woon ik in het mooie Twello. Dit doe ik samen met mijn vrouw Bo en onze vier zoons; Jip, Ot, Wiep en Puk. En alsof het huis nog niet vol genoeg is, wordt dit aangevuld door onze Duitse herder Moos. Ik doe daarnaast nog aan voetbal en train ik met de hond.

Ons team

Dierenartsen
Overige medewerkers
Spoed: +3155 301 22 55