Paarden

Dierenartsenpraktijk De Driehoek is goed geoutilleerd in de eerstelijns paardenzorg. Binnen het team beschikken we over drie dierenartsen die zich extra bekwaam hebben gemaakt in de paardengeneeskunde.  Wij streven ernaar onze kennis up-to-date te houden door regelmatig nascholingen te  volgen en intercollegiaal overleg. Voor het maken van afspraken en rijden van visites zijn wij geopend van maandag tot en met vrijdag van 8:15 – 18:00 uur. Voor spoedgevallen staan wij 24 uur per dag voor u klaar (055 3012255, keuzetoets 1)

Tijdens het telefonisch spreekuur van maandag tot en met zaterdag van 8:15 – 9:15 uur is er een dierenarts beschikbaar voor overleg en het aanmelden van visites. Voor u, als paardenliefhebber, proberen wij met regelmaat een informatie avond te organiseren om u mee te nemen in de wereld van paardengezondheid en welzijn.

Telefonisch spreekuur

ma t/m za 08.15u - 09.15

Zorg voor paarden

Wij bieden de reguliere zorg zoals onder andere vaccinaties, klinische keuringen, castraties, merriebegeleiding, voedingsadviezen, gebitsbehandelingen en uiteraard het onderzoek van uw paard indien deze ziek is. Voor deze zaken kunnen we bij u aan huis of op stal komen.

Daarnaast beschikt de praktijk over een ruime behandelruimte voor paarden met een onderzoeks- en behandelbox. Hier is het mogelijk om zorg zoals de uitgebreidere gebitsbehandelingen, wondverzorging en merriebegeleiding op een veilige manier voor zowel patiënt als dierenarts te kunnen leveren. Ook kleine operatieve ingrepen kunnen hier plaats vinden bij het staande paard.

Lees meer...

Schrijf u in voor de Paarden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en ontwikkelingen voor uw Paard door uzelf in te schrijven voor onze Paarden nieuwsbrief!
Spoed: +3155 301 22 55