Kim Garritsen

Nadat ik in 2018 mijn opleiding international paraveterinair op het Groenhorst college in Barneveld had afgerond was ik erg blij dat ik zo snel mijn plek hier in het team heb kunnen vinden.

In de praktijk zult u mij veel zien bij de balie. Ik vind het erg gezellig om een praatje te maken en ben gek op dieren knuffelen. Het liefst knuffel ik met  puppy’s. Dit is dan ook de reden dat u met uw puppy door mij telefonisch uitgenodigd kan worden om op een puppy consult te komen, wanneer de puppy een half jaar is!

Ook voor stagebegeleiding bent u bij mij en mijn collega Stefan op het juiste adres. Ik ben een geboren en getogen achterhoekse, en moet dus wel een eindje rijden na het werk. Samen met mijn man Patrick woon ik in Steenderen. We hebben een ontzettend verwende husky Odin, waar we heel gek mee zijn.

Graag drink ik met vrienden samen een biertje en ga ik graag na een bandje kijken. Ik ben namelijk gek op dansen. Ook vind ik het heerlijk om met mijn jongste broertje een rondje te skeeleren of te schaatsen.

Ons team

Dierenartsen
Overige medewerkers
Spoed: +3155 301 22 55