Traditie getrouw besteden wij in de maand Februari meer aandacht aan gebitsproblemen bij onze huisdieren. Hieronder een aantal opmerkingen die wij geregeld tijdens het spreekuur gehoord hebben; 

‘Mijn huisdier heeft geen last van zijn gebit, want hij eet nog’
Tenzij u, uw huisdier geleerd heeft om te eten met bestek, heeft hij geen keuze en zal hij ondanks pijn en ontsteking blijven eten.

‘Gebitsproblemen zijn onschuldig, dierenartsen willen alleen maar geld verdienen’
Ernstige gebitsinfecties bezorgen uw huisdier niet alleen pijn en ongemak met eten. Gebitsproblemen kunnen zorgen voor ontstekingsprocessen in nieren, hersenen en in de hartspier. De ontstekingen kunnen zelfs ervoor zorgen dat de kaak van uw huisdier breekt. Gebitsbehandelingen kunnen tijdrovende en intensieve behandelingen zijn, die zeker geld kosten. Wij zullen u zo goed mogelijk informeren over de te verwachtte kosten.

‘Mijn huisdier is te oud om het gebit te laten behandelen’
Leeftijd is voor ons geen argument om geen gebitsbehandeling uit te voeren. Juist bij oudere dieren komen veel gebitsproblemen voor. Door uw senior van goede zorg te voorzien, heeft het ook een welverdiende aangename oude dag. Vraag ons naar de mogelijkheden die wij uw senior kunnen bieden, wij plaatsen geen kunstgebitjes, maar we kunnen wel zorgen voor een pijnvrij gebit!

Actie Februari: gratis gebitscontrole bij onze paraveterinairen en 10% korting op gebitsverzorgende producten

 

Actie Maart: 10 % korting op een gebitsreiniging (let op beperkt aantal plekken)

Benieuwd hoe u het beste kunt tandenpoetsen bij uw hond? 

In onderstaande video legt Stefan het u uit! 

Spoed: +3155 301 22 55