Uitbreiding dienstsamenwerkingsverband

14 juli 2023

Zoals u weet zijn wij per mei vorig jaar een dienstsamenwerkingsverband aangegaan met onze buurtpraktijk DAP Vaasen om de spoedzorg voor uw gezelschapsdier ook buiten openingstijden te kunnen blijven waarborgen. Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij per 10 juli 2023 nu ook samenwerken met dierenkliniek Mheenpark te Apeldoorn.

Landelijk kampt de sector met een tekort aan dierenartsen, waardoor de werkdruk van dierenartsen momenteel erg hoog is. Daarnaast volgen veel dierenartsen de maatschappelijke trend om te kiezen voor een parttime dienstverband (het liefst zonder avond- en nachtdiensten). Wij prijzen ons gelukkig met een kundig en goed gemotiveerd team gezelschapsdierenartsen, maar om dit in de toekomst te behouden, is er gekozen voor bovengenoemd samenwerkingsverband. Wij verwachten een goede oplossing te hebben gevonden om de lokale spoedzorg te kunnen behouden.

Wat betekent dit dienstverband voor u?
U kunt ons nog steeds 24/7 bereiken via telefoonnummer 055-3012255. Buiten openingstijden kan het voorkomen dat u nu in plaats van met één van onze eigen dierenartsen, wordt doorverbonden met een dierenarts van DAP Vaassen of van dierenkliniek Mheenpark. Deze dierenarts zal (indien nodig) spoedzorg verlenen in Vaassen of in Apeldoorn. Vanzelfsprekend zullen wij in die gevallen onderling zorgdragen voor een goede overdracht, zodat u voor een eventueel vervolgconsult weer bij ons terecht kunt.

Wij hopen een duurzame manier gevonden te hebben waar zowel de praktijken als de patiënten voordeel van hebben.

Spoed: +3155 301 22 55